loading...

انتاکالا

منفرد بازدید : 28 یکشنبه 21 آذر 1400 نظرات (0)

 

 

کاربرد ابزار دقیق در صنایع مختلف

امروزه نیاز صنعت های مختلف به ابزارآلات بسیار زیاد است و به وضوح قابل مشاهده است که سرعت پیشرفت صنعت و تکنولوژی بدون ابزارهای مختلف تقریبا غیر ممکن است.

ابزار دقیق نیز در عرصه صنعت جایگاه ویژه‌ای دارد و به گونه‌ای است که نمی‌توان آن را از صنایع مختلف جدا کرده و با قول قلب هر پروژه صنعتی ابزار دقیق محسوب می‌شود. در این مقاله قصد داریم که کاربرد ابزار دقیق در صنایع مختلف را بررسی کنیم:

تعریف ابزار دقیق

ابزار دقیق ، همانطور که از اسمش پیداست، وسایل و ابزار آلاتی هستند که  برای اندازه‌گیری دقیق به کار می‌روند و میزان خطا در آنها بسیار کم است. این ابزار، بر اساس کمیت مورد نظر در سیستم تحت کنترل برای انداز‌ گیری دقیق کمیت‌هایی مثل فشار، رطوبت، دما و همچنین نمایش و کنترل این کمیت‌ها به کار گرفته می‌شود. به گونه‌ای که  می‌توان گفت خروجی ابزار دقیق کمترین خطا و اشتباه را دارد.

طبقه بندی ابزار دقیق

همانطور که گفتیم ابزار در حقیقت زیر ساخت یک سیستم اتوماسیون را تشکیل می‌دهد و ابزارهای مثل انواع کنترلر، ترانسمیتر، رکوردر و مواردی از این قبیل است که وظیفه اندازه گیری، انتقال، نمایش، ثبت و کنترل پارامترهای مهمی که مد نظر یک صنعت است را به عهده دارد. از جمله این پارامتر می‌توان به کنترل دما، رطوبت، فشار، فلو، سطح مایعات. و مواردی از این قبیل اشاره کرد.

تامین کنندگان ابزار دقیق، این ابزار را در  دسته‌بندی‌های مختلفی قرار داده‌اند که ما در اینجا آن را به دسته‌های زیر طبقه بندی می‌کنیم:

سنسور

سنسور وسیله‌ای است که کمیت‌های فیزیکی  دما، رطوبت، PH شیمیایی مواد و مواردی از این قبیل را اندازه‌گیری می‌کند و سپس به نیرو و سیگنال الکتریکی تبدیل می‌کند.

ترانسمیتر

ترانسمیترها در حقیقت همان منتقل کننده‌ها هستند که کمیت‌های فیزیکی مدنظر را اندازه‌گیری می‌کنند و آن را به فاصله‌های دور انتقال می‌دهند.

ترانسمیتر در پروسه‌ها و فعالیت‌های بزرگ صنعتی کاربرد دارد و وظیفه این ابزار به این شکل است که  عملیات اندازه‌گیری (سنسور)، تبدیل و تقویت نیروی سیگنال‌های الکتریکی را به عهده دارد.

دیتا لاگر

دیتا لاگر برای ثبت داده‌ها کاربرد دارد و هدف از استفاده از آن، این است که یک فرایند به طور دقیق کنترل شود و بعد از آن بتوان از طریق این ابزار به مستندسازی مقدارها و اتفاقات آن فرایند پرداخت.

نمایشگر

نمایشگر در سیستم ابزار دقیق، یک ابزار برای ارتباط بصری بین ابزار، سیستم کنترلی و انسان است. این ابزار برای میزان عددی پارامترهایی است که اندازه‌گیری شده‌اند و در اتاق فرمان مورد استفاده قرار می‌گیرد.. به عنوان مثال اینکه دمای هیترها در یک دستگاه و یا فشار روغن هیدرولیک را به انسان نمایش می‌دهد.

مبدل

مبدل  همان ترانسدیوسر است که پارامترهایی که توسط سنسور اندازه‌گیری شده‌اند را به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل می‌کند. . به این معنی که مثلا اگر برای پارامتر دما، یک سنسور به همراه یک ترانسدیوسر به کار گرفته شود، سنسور مقدار فشار را اندازه‌گیری می‌کند و مقدار آن را به ترانسدیوسر می‌فرستد و در آنجا توسط این ابزار به سیگنال الکتریکی تبدیل می‌شود که قابلیت انتقال به شبکه‌ها و کابل‌های فلزی را دارد.

کنترلر

‌کنترلر، هسته مرکزی  و مهم هر سیستم کنترل  کننده است  که در حقیقت قسمت اصلی کنترل فرآیند صنعتی را تحت کنترل دارد. به عنوان مثال اینکه با انجام یک سری پردازش‌های لازم و مهم بر روی داده‌هایی که از سنسور‌ به دست می‌آید، یک سری فرمان‌های کنترلی را صادر می‌کند.

کاربرد ابزار دقیق در صنعت

ابزار دقیق کاربردهای زیادی دارد  به گونه‌ای که در هر صنعتی که توجه کنید، پای ابزار دقیق کشیده شده است؛ اما  با توجه به عملکرد و ماهیت آن، به طور کلی سه کاربرد اصلی در صنایع دارد:

  • تحلیل مهندسی
  • پایش فرآیندهای صنعتی
  • کنترل خودکار فرآیند

ابزار دقیق در پروسه‌ها و صنعت‌های مختلف کاربرد دارد و در حقیقت یک راهی برای رشد و پیشرفت صنعت‌ها محسوب می‌شود. بنابراین شناخت سنسورها، دستگاه‌های اندازه‌گیری، ترانسمیترها، کنترلر، دیتا لاگر و همچنین انتخاب مناسب آنها از مهمترین وظایفی است که مهندسین و افراد کارشناس در یک صنعت باید انجام دهند. در اینجا به چند نمونه از کاربردهای کاربرد ابزار دقیق در صنعت‌های مختلف اشاره می‌کنیم:

 ابزار دقیق در صنعت سیمان و معدن‌ها و صنایع دیگری از این قبیل

 ابزار دقیق در صنعت سیمان، معدن‌ها و صنعت‌های مانند این‌ها، برای کنترل صحیح و دقیق فرآیند تولید و اندازه‌گیری پارامترهای مد نظر صنعت استفاده می‌شود که در اینجا چند نمونه از آنها را معرفی می‌کنیم:

  • اندازه‌گیری دقیق وزن مواد و محصولات تولیدی در صنعت
  • اندازه‌گیری و کنترل دبی خارجی ضایعات و مایعات از صنعت
  • اندازه‌گیری فشار بخار
  • اندازه‌گیری و کنترل میزان و سطح سیلوهای ذخیره‌سازی سیمان در صنعت سیمان‌سازی

کاربرد ابزار دقیق در صنعت نفت، گاز و صنایع زیرشاخه آنها

همانطور که می‌دانید، صنعت‌خایی مثل صنعت نفت و امثال آن، بیشتر تولیدات آنها، مایعات است که خط لوله‌ای برای انتقال این مایعات به مخزن‌های معینی دارند و همچنین سیستمی جهت سنجش و اندازه‌گیری پارامترهای مختلف محصول تولیدی نیز در نظر می‌گیرند چرا که کمترین و کوچکترین خطا در اندازه‌گیری محصولات این صنایع می‌تواند ضرر و زیان‌های کلانی به دنبال داشته باشد.

ابزار دقیق در تابلو برق

ابزار دقیق در تابلو برق نیز کاربرد مهمی دارد؛ معمولا برای اندازه‌گیری دقیق جریان برق، ولتاژ و توان آن از ابزار دقیق استفاده می‌شود.

خرید ابزار دقیق از طریق سایت تخصصی فروش آن

 انتاکالا یکی از جامع‌ترین و معتبرترین سایت‌ها در زمینه فروش ابزار برقی و تجهیزات مرتبط است که مشتریان و خریداران از سراسر کشور می‌توانند از طریق سایت این مجموعه و با ثبت‌نام در آن اقدام به خرید محصول مورد نظر خود و همچنین ابزار دقیق  با قیمت بسیار مناسب کنند.

  

جای شما در انتاکالا خالی است! همین حالا در سایت ثبت‌نام کنید و به جمع تامین کنندگان انتاکالا بپیوندید.

منفرد بازدید : 172 دوشنبه 15 آذر 1400 نظرات (0)

کاربرد انواع شیرآلات صنعتی

شیرآلات صنعتی (Valve) در انواع و اقسام مدل‌ها توسط برندهای معتبر و سرشناس حوزه ابزارآلات تولید و روانه بازار می‌‌شوند. شیرآلات صنعتی از مهمترین و کاربردی‌ترین ابزارآلات و تجهیزات مورد استفاده در صنایع مختلف به‌حساب می‌آیند که هر کدام با توجه به ویژگی‌ها و خصوصیاتی که دارند، کاربرد خاصی در صنعت خواهند داشت. به‌طور کلی انواع شیرآلات صنعتی برای کنترل یا آزاد کردن فشار سیالات، تغییر مسیر سیالات، کنترل جریان و ... مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اجزای تشکیل‌دهنده شیرآلات صنعتی شامل بدنه، کلاهک، تریم، عملگر و پکینگ (طناب آب‌بند) می‌شود و این محصولات با توجه به ساختار و عملکردی که دارند، به دسته‌های گوناگونی تقسیم می‌شوند. در حال حاضر شرکت‌های تامین‌کننده ابزارآلات صنعتی در زمینه طراحی و ساخت انواع شیرآلات با کیفیت بالا و عرضه آن به صورت اینترنتی مشغول فعالیت هستند و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت مجموعه به خرید آنلاین شیرآلات صنعتی با توجه به نیازشان اقدام کنند.

در اینجا تلاش خواهیم کرد تا اطلاعات کامل و جامعی در ارتباط با انواع شیرآلات صنعتی، کاربردشان، بهترین برندهای تامین‌کننده و خرید آنلاین در اختیارتان قرار دهیم؛ پس پیشنهاد می‌کنیم مطالعه این مطلب را از دست ندهید.

انواع شیرآلات صنعتی

شیر در واقع یک قطعه مکانیکی است که فشار و جریان سیال درون سیستم را کنترل یا تنظیم می‌کند. انواع شیرآلات صنعتی بر اساس سایز، نحوه اتصال، اجزای اپراتوری، کارکرد و نوع موادی که در ساخت آن استفاده شده است، طبقه‌بندی می‌شوند. شیرآلات صنعتی با توجه به نوع عملکردی که دارند، به انواع زیر تقسیم‌ می‌شوند:

  • شیرهای قطع و وصل‌کننده جریان
  • شیرهای یک‌طرفه
  • شیرهای کنترل‌کننده و تنظیم‌کننده
  • شیرآلات ایمنی
  • شیرآلات اطمینان

انواع شیر صنعتی با توجه به جنس به شرح زیر هستند:

  • شیر از جنس فولاد کربنی، فولاد زنگ نزن یا فولاد آلیاژی
  • شیر چدنی
  • شیر برنزی
  • شیر استیل
  • شیر برنجی

انواع شیرآلات صنعتی از لحاظ اپراتوری عبارتند از:

  • شیرآلات دستی مانند شیر پروانه‌ای و کشویی
  • شیرآلات اتوماتیک مانند شیر اطمینان و یک‌طرفه

انواع شیر صنعتی از نظر نحوه حرکت مکانیکی به 2 شکل شیرآلات خطی (قطع و وصل به صورت افقی مسیر سیال مانند شیر کروی و شیر کشویی) و شیرآلات غیرخطی (قطع و وصل به صورت عمودی مسیر سیال مانند شیر پروانه‌ای و شیر توپی) هستند و از لحاظ سایز به شیرآلات سیستم متریک و شیرآلات سیستم اینچی تقسیم می‌شوند.

آشنایی با پرکاربردترین شیرهای صنعتی

شیرآلات صنعتی در انواع مدل‌ها توسط برندهای فعال حوزه ابزارآلات صنعتی تولید و به بازار عرضه شده‌اند. از پرمصرف‌ترین انواع شیرآلات صنعتی، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

·        شیر دروازه‌ای

شیرهای دروازه‌ای اغلب به صورت کاملا باز یا کاملا بسته در صنایع به‌کار می‌روند و برای حالت نیمه باز پیشنهاد نمی‌شوند؛ زیرا در برابر سایش و خوردگی بسیار حساس هستند. این مدل شیر صنعتی برای مواردی که به باز و بسته شدن سریع نیازی نباشد، پیشنهاد ایده‌آلی خواهد بود. این مدل شیر صنعتی برای ایجاد ارتباط بین 2 جریان سیال یا قطع کامل جریان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

·        شیر کنترل

شیرهای کنترل برای مواردی چون میزان جریان، فشار، دامنه و ... در صنعت به‌کار می‌روند. این مدل شیرها به 2 صورت شیر با حرکت خطی و شیر با حرکت چرخشی تولید می‌شوند.

·        شیر کروی

شیرهای کروی دارای یک کانال به شکل حرف S انگلیسی و یک دیسک به شکل نیم‌کره هستند که وظیفه قطع و وصل کردن جریان مایعات و گازها را برعهده دارند. این مدل شیرهای صنعتی با باز و بسته شدن مکرر، دچار ساییدگی نمی‌شوند و جریان بالاتری از مایعات و گازها را را تحمل می‌کنند.

·        شیر پروانه‌ای

شیرهای پروانه‌ای دارای یک کانال و یک دیسک بوده که به محور مرکزی کانال متصل شده‌اند و چرخش دیسک حول محور کانال سبب باز و بسته شدن کانال می‌شود. این مدل شیرآلات صنعتی برای حجم بسیار زیادی از مواد مناسب خواهند بود.

·        شیر یک‌طرفه

شیرهای یک‌طرفه بر اساس فشار داخلی مایعات یا گازها کار می‌کنند؛ از این‌رو باز و بسته شدن آن‌ها به حرکت خارجی وابسته نبوده و برای جریان برگشتی کاربرد دارند.

·        سایر شیرآلات صنعتی

از دیگر شیرآلات صنعتی پرکاربرد، می‌توان به شیرهای ایمنی، سماوری، مخروطی، سوزنی، تنفسی و دیافراگمی اشاره کرد.

 

کاربرد شیرآلات در صنایع مختلف

امروزه انواع شیرآلات صنعتی به عنوان یکی از پرکاربردترین ابزارآلات در صنعت شناخته می‌شوند که متناسب با ساختار و عملکردشان در صنایع مختلفی از قبیل حمل و نقل، نیروگاه‌ها، معادن، صنایع شیمیایی، آب و فاضلاب، پالایشگاه‌ها، کشتی‌سازی، صنایع داروسازی و ... مورد استفاده قرار می‌گیرند. به‌طور کلی شیرهای صنعتی وظیفه کنترل جریان سیال و فشار در یک سیستم را برعهده دارند. از وظایف اصلی انواع شیرآلات صنعتی، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کنترل مسیر و شدت جریان سیال
  • قطع و وصل کردن جریان سیال
  • تنظیم میزان عبور سیال
  • آزاد کردن تجهیزات از فشار اضافی
  • ممانعت از جریان سیال به عقب
  • تنظیم فشار فرایند و تخلیه

بهترین برندهای تامین‌کننده شیرآلات صنعتی

انواع شیرآلات صنعتی نقش اساسی در تکمیل فرایند صنایع مختلف برعهده دارند. شیرهای صنعتی در انواع و اقسام مدل‌ها توسط شرکت‌های تولیدی طراحی و به بازار عرضه می‌شوند که از بهترین برندهای تامین‌کننده شیرآلات صنعتی ایرانی و خارجی، می‌توان به صنایع هفتم تیر، میراب، فاراب، مکانیک آب، TYS، Emeron، JC، BEL و ... اشاره کرد. حال شرکت‌های بسیاری به عنوان تامین‌کننده و وارد‌کننده شیرآلات، اتصالات و تجهیزات صنعتی با کیفیت بالا و قیمت مقرون به‌صرفه مشغول فعالیت هستند که امکان خرید آنلاین شیرآلات صنعتی را برای متقاضیان فراهم کرده‌اند؛ از این‌رو اگر به دنبال خرید آنلاین انواع شیرآلات صنعتی هستید، توصیه می‌کنیم به مراکز معتبر و مجاز فروش ابزارآلات و محصولات صنعتی مراجعه کنید.

انتاکالا؛ تامین‌کننده انواع شیرآلات صنعتی

همواره فعالان صنایع به دنبال بهترین برند شیرآلات با قیمت مناسب هستند و سعی دارند تا انواع شیرآلات صنعتی و تجهیزات را از برندهای معتبر و فروشنده‌های مجاز با تضمین اصالت کالا و خدمات پس از فروش تهیه کنند. انتاکالا به عنوان یکی از معتبرترین فروشگاه‌های تخصصی تامین و عرضه شیرآلات، اتصالات و تجهیزات صنعت پایپینگ به ویژه صنایع آب و فاضلاب، نفت، گاز، پتروشیمی و ... به‌حساب می‌آید که کلیه خدمات مربوط به خرید آنلاین انواع شیرآلات صنعتی از قبیل مشاوره رایگان قبل از ثبت سفارش، ارائه بهترین برند شیرآلات، گارانتی، خدمات پس از فروش، تنوع روش‌های پرداخت و ارسال محصول به سراسر کشور را به مشتریان ارائه می‌دهد؛ از این‌رو فعالان صنایع مختلف که به دنبال خرید آنلاین شیرآلات هستند، می‌توانند با مراجعه به فروشگاه تخصصی انتاکالا به ثبت سفارش اقدام کرده و محصول را با بالاترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت در سریع‌ترین زمان ممکن تحویل بگیرند.  

نکات مهم در خرید آنلاین شیرآلات صنعتی

در حال حاضر انواع شیرآلات صنعتی از معتبرترین برندهای ایران و جهان در بازار ابزارآلات صنعتی کشور وجود دارند که هر کدام با توجه به ساختار و عملکرد برای بخش خاصی از صنعت به‌کار می‌روند. متقاضیان خرید تجهیزات صنعتی، می‌توانند برای صرفه‌جویی در زمان و هزینه به خرید اینترنتی محصول مورد نظر از تامین‌کنندگان فعال این حوزه چون انتاکالا اقدام کنند. به‌طور کلی مشتریان قبل از ثبت سفارش خرید محصول باید با کارشناسان این حوزه ارتباط برقرار کرده و با توجه به نیازشان، خرید آنلاین شیرآلات صنعتی و تجهیزات وابسته را انجام دهند.

 

جای شما در انتاکالا خالی است! همین حالا در سایت ثبت‌نام کنید و به جمع تامین کنندگان انتاکالا بپیوندید.

منفرد بازدید : 34 شنبه 13 آذر 1400 نظرات (0)

کاربرد تجهیزات اتوماسیون صنعتی در پیشبرد اهداف

به‌طور کلی تجهیزات اتوماسیون صنعتی به 4 دسته ثابت، قابل برنامه‌ریزی، قابل انعطاف و تجمیع‌شده تقسیم می‌شوند. دسته‌بندی دیگری هم برای انواع تجهیزات صنعتی وجود دارد. شبکه‌های عصبی مصنوعی، سیستم کنترل توزیع، واسط ماشین انسان، اسکادا، ابزار دقیق، کنترل حرکت و روباتیک از انواع این تجهیزات هستند که سنسور، انکودر، کنترلر، نمایشگر، رله، تایمر، منبع تغذیه، استپ موتور، اینورتر، ابزار دقیق و PLC در گروه‌های مختلف قرار می‌گیرند.

 PLC یک کامپیوتر دیجیتال است که فرایندهای صنعتی را کنترل می‌کند. این دستگاه مهم‌ترین دستگاه در صنایع مختلف است. زمانی که یک برنامه کنترلی اجرا می‌شود، این دستگاه همواره وظیفه نظارت و بررسی سیستم را به عهده دارد. PLC از ورودی و سنسورها بازخورد می‌گیرد و اطلاعات را به برنامه کنترلی خودش منتقل می‌کند. در نهایت دستگاه با استفاده از عملکرد ماشین تصمیم‌گیری می‌کند.

 PLC با برندهای مختلف در بازار وجود دارد، PLC دلتا، کاتک، LS و میتسوبیشی از برندهای موجود هستند. کنترلرها برای کنترل مقادیر مشخص استفاده می‌شود. از جمله کنترلرهای پرکاربرد، کنترل PH، پنل میتر، کنترلر توان و کنترلر دما هستند.

 

کاربرد بلبرینگ ها در صنعت

در دنیای پیشرفته و مدرن امروز ماشین‌­­­الات نقش ­بسیار مهمی را ایفا می‌‌کنند. از صدها قطعه­ای که در ساخت این ماشین‌­ا­لات و ابزار صنعتی مورد استفاده قرار می­گیرد بیش از همه یاتاقان و بلبرینگ­ ها هستند که نقش مهم و کلیدی را در کارکرد این ماشین‌ها دارند. پس شناخت کامل تفاوت­ها و شباهت­ها و نحوه کاربرد انواع این قطعات در صنعت بسیار ضروری است. ما در این مقاله به بررسی همین موضوع می­پردازیم.


بلبرینگ و یاتاقان هر دو به منظور تحقق بخشیدن به یک هدف مشترک ساخته شده‌اند. در حقیقت کار اصلی بلبرینگ و یاتاقان ایجاد بهبود حرکت و چرخش بقیه قطعات است تا مانع ساییدگی قطعات شوند. اما این قطعات در بعضی از موارد با یکدیگر تفاوت­هایی دارند. برای درک بیشتر این تفاوت­ها در ابتدا باید تعریف و عملکرد آن­ها را به شکل جداگانه مورد بررسی قرار دهیم.

 

 

کاربرد لوازم و تجهیزات برقی

تجهیزات و وسایل الکتریکی شامل هر دستگاهی که از طریق برق تغذیه می‌کند تعریف می‌شود، اما این تعریف مبهم است، زیرا نمونه‌های بسیار و بسیاری از این قبیل ماشین‌ها وجود دارد؛ تجهیزات الکتریکی در دنیای مدرن همه جا رایج است؛ این مقاله برای کمک به حذف ابهام در بازار تجهیزات الکتریکی، با استفاده از تحقیقات بازار، بهترین تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان تجهیزات الکتریکی و به ویژه تجهیزات برق صنعتی در جهان را بررسی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­‌‌‌کند.‌ 

تجهیزات الکتریکی یک اصطلاح کلی برای تعریف هر دستگاهی است که از طریق برق کار می‌کند و شامل موارد زیر است:

  • روشنایی
  • لوازم برقی خانگی
  • تجهیزات فناوری اطلاعات
  • موتورها، پمپ‌ها و سیستم‌های تهویه مطبوع
  • دستگاه‌های مجهز به باتری
  • سوئیچ ها، رله ها و قطعات

تعریف برق صنعتی

تعریف برق صنعتی می‌تواند خیلی گسترده باشد، اما اگر بخواهیم آن را ساده بیان کنیم می‌توانیم بگوییم برق صنعتی یعنی کاربرد برق در صنعت، مواردی هم در نظر گرفته شده است که مثلا تکنیک‌ها و روش‌هایی که برای کنترل و استفاده از برق در صنعت استفاده می‌شود، درساختمان‌های مسکونی، تجاری، بیمارستانها و… هم کاربرد دارد  برق صنعتی یعنی شبکه سه فاز و قدرت و تجهیزات قدرت، مثل موتورهای سه فاز،ژنراتورها یا ترانسهای قدرت.

تجهیزات برق صنعتی همچنین به طور خاص به اجزای جداگانه تجهیزات توزیع برق، محصولات و سیستم‌ها اشاره دارد؛ صرف نظر از این موضوع، این ماشین‌ها برای عملکرد صحیح تقریبا: هر صنعت دیگری حیاتی هستند و برای بیشتر، اگر نه همه مشاغل امروزی، ضروری هستند.

 

همین حالا جزء تامین کنندگان انتاکالا باشید

طبقه بندی روغن های صنعتی

از انواع روغن‌های صنعتی می‌توان به روغن‌های مینرال و روغن‌های سنتتیک اشاره کرد که در واقع تولید روغن‌های صنعتی مینرال بر پایه فرآورده‌های نفتی و روغن‌های سنتتیک بر پایه فرآورده‌های غیر نفتی است.

انستیتو نفت آمریکا (American Petroleum Institute) روغن‌های صنعتی را در 5 گروه دسته‌بندی کرده که سه گروه اول مربوط به روغن‌های صنعتی مینرال و دو گروه بعدی روغن‌های سنتتیک هستند. هر کدام از روغن‌های این پنج دسته دارای گرانروی (ویسکوزیته) مخصوص به خود هستند. همان طور که اشاره شد، روغن‌های مینرال بر پایه فرآورده‌های نفتی تولید می‌شوند و به همین دلیل اشتعال‌پذیری بالایی دارند، در حالی که روغن‌های سنتتیک مقاومت بیشتری در برابر حرارت و آتش دارند.

روغن‌های سنتتیک اولین بار با واکنش شیمیایی گاز هیدروژن و گاز کربن مونواکسید و توسط دو مهندس آلمانی به نام‌های فیشر و تروپش در دهه 1920 میلادی ساخته شدند. از واکنش این دو گاز، مجموعه‌ای از هیدروکربن‌ها ساخته می‌شوند که جزء تشکیل‌دهنده اصلی روغن‌های صنعتی هستند.

روغن‌های صنعتی و سنتتیک با توجه به کارایی بالا در انتقال نیروی هیدرولیکی و همچنین روانکاری، امروزه در اکثر صنایع سنگین و نیمه‌سنگین از جمله نیروگاه‌ها، کارخانه‌های خودروسازی، صنایع فلزات و ریخته‌گری، رآکتورهای هسته‌ای، موتورهای احتراق داخلی و دیزلی و ماشین‌آلات سنگین و سبک به کار می‌روند که روغن های صنعتی را می توان از فروشگاه آنلاین کالاهای صنعتی به راحتی سفارش و تهیه نمود .

 

 

برای ثبت نام در سایت انتاکالا از طریق این لینک اقدام نمایید .

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 33
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 4
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 86
  • بازدید ماه : 86
  • بازدید سال : 2,826
  • بازدید کلی : 7,009